Rólunk

Az ewasterecycler kft 2014 évben alakult, azzal a céllal, hogy a hulladék ágazatban keletkező műanyag hulladékot, és értékes fém hulladékot feldolgozza , és azt vissza forgassa a feldolgozó iparba.

Az elektronika hulladékokból jelentős mennyéségü értékes müanyag nyerhetó vissza.

Az általunk végzet technologia a müanyag hulladékot környezet barát modon osztályozza majd ezt zárt rendszerben szeparálja és az így kapott frakciókat tovább értékesíti.

Az elektromos és elektronikai berendezések mennyisége folyamatosan nő – a fogyasztás növekedése és viszonylag rövid élettartamuk miatt fontos azok megfelelő kezelése, leselejtezésük és hulladékká válásuk után. Cégünk elsősorban elektromos berendezések hulladékká vált alkatrészek feldolgozásával foglalkozik, amelyet zárt és környezetkímélő technológiával valósít meg minimalizálva a környezeti terhelést, védve az élő és élettelen környezetet.

Lakosságtól és közületektől egyaránt begyűjtse, és a környezetvédelmi normáknak és követelményeknek megfelelően feldolgozza a rossz vagy használt elektronikai termékeket.​Elektronikai hulladék elszállítás! ​Kérjük, adja meg adatait és kollégánk 1 munkanapon belül keresni fogja Önt! A visszahívás kérés szolgáltatás díjmentes.

Közösségi média

Oszd meg a gondolataidat!

Végh Andrea

Tel : 06 70 360 4965

Email : info@ewasterecycler.hu